Takımda ortalık yıkıldı! Büyük Nelson Semedo krizi

Fenerbahçe’nin son transferi Nelson Semedo, İngiltere’de kriz çıkardı. İngiliz ekibi Wolves’te Matheus Cunha ve Rayan Ait-Nouri ayrılığı sonrası Nelson Semedo’nun da sarı-lacivertlilere transfer olması takıma büyük darbe vurdu.

TAKIMDA KRİZ ÇIKTI

aksam.com.tr’nin İngiltere basınından aktardığı habere göre; Wolves’te Matheus Cunha ve Rayan Ait-Nouri ayrılığı sonrası takımın bir diğer kilit isimlerinden biri olan Nelson Semedo ile de yol ayrıldı. Bu ayrılık için Ada ekibinin pişman olduğu belirtilirken, “Yeni sezon öncesinde kilit isimlerinden biri olan Semedo’yu da kaybeden teknik direktör Vitor Pereira büyük darbe aldı.” ifadelerine yer verildi.

FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Haberde, Nelson Semedo’nun Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maç olan Feyenoord karşılaşmasındaki performansı büyük beğeni topladı. Portekizli yıldızın bu performansla şimdiden Wolves’i pişman ettiği belirtildi.

Related Posts

2025 Dünya Robot Konferansı Başladı

Beijing’de açılan konferansta 200’den fazla robotik şirket en son yeniliklerini sergiliyor.

Yüz binlerce kişinin hesabındaki paradan haberi yok! Kimse almazsa devlet el koyacak

Fransa’daki bankalarda yüz binlerce kişiye ait milyarlarca Euro sahipleri tarafından alınmasını bekliyor. Bankalarda unutulan paraları kimse almazsa devlet el koyacak.

Kazımkarabekir’de Kasaba Taşı Mirası

Kazımkarabekir ilçesinde kasaba taşı ustaları, kültürel mirası yaşatmak için taş işçiliğine devam ediyor.

Marmaray’da 1 saat arayla 2 intihar vakası

Marmaray’da Güzelyalı ve Darıca istasyonlarında yaklaşık 1 saat arayla 2 intihar vakası yaşandı. Yolcular trenden tahliye edilirken tren seferlerinde gecikme yaşandı.

Bodrumspor, 1. Lig’de Pendikspor ile Başlıyor

Bodrum FK, 1. Lig’deki yeni sezonuna Pendikspor’u konuk ederek başlayacak. Bilet fiyatları belirlendi.

Süper Lig’de yılın transfer sürprizi! Emre Mor, ezeli rakibe hayırlı olsun

Fenerbahçe’de istenmeyen adam ilan edilen Emre Mor, ezeli rakip Trabzonspor’a transfer olmak üzere. Geçen sezon Eyüpspor’da kiralık olarak oynayan milli futbolcu, Fenerbahçe’ye geri döndükten sonra bambaşka bir kulübe transfer olma kararı aldı. Trabzonspor’un Emre Mor’u kadrosuna katmak için yoğun girişimlerde bulunduğu öğrenildi.