Sürücü Yaşlı Adama Sokak Ortasında Yumruk Attı

EYÜPSULTAN’da yolda ilerleyen sürücü, sokak girişinde otomobiliyle bir anda durdu. O sırada yolda yürüyen yaşlı adamla sürücü arasında tartışma başladı. Sürücünün sokak ortasında yumruk attığı yaşlı adam yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yolda ilerleyen otomobil sürücüsü sokağın başında bir anda durdu. Otomobilden inen sürücü yoldan geçen yaşlı adamla bir süre tartıştı.Tartışmanın ardından sürücü yaşlı adama yumruk attı. Yumruğun etkisiyle yaşlı adam yere düştü. Bu sırada otomobilden çıkan kadın ise, yaşlı adamın yardımına koştu. Kadını zorla otomobile bindiren sürücü bir süre sonra kendisi de araca geçti. Sürücünün yaşlı adama yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Related Posts

İsrail bağlantılı gemi trafiğine kısıtlama

Türkiye, İsrail bağlantılı gemi trafiğini kısıtladı. Acenta ve liman başkanlıklarına talimat verildi. Türkiye’deki liman başkanlıkları, İsrail’e giden veya gidebilecek yabancı gemiler için yeni bir uygulama başlatıyor. Limanı ziyaret eden gemilerden, İsrail’e askeri yük taşımadıklarını ve gemi işletmecisinin İsrail ile bağlantılı olmadığını beyan eden resmi belge istenecek.

İmamoğlu’na açıkça soruldu: Mansur Yavaş aday olursa destek verir misiniz?

Mansur Yavaş’ın olası cumhurbaşkanı adaylığı için değerlendirmelerde bulunan ve destekleyip desteklemeyeceği konusuna değinen Ekrem İmamoğlu, “Biz bu adaylığı hiçbir zaman şahsi görmedik. Hedefimiz aynıdır, gerisi teferruattır” dedi.

Maribor, Tuğberk Tanrıvermiş ile Ayrıldı

Maribor, teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş ile yollarını ayırdı, takım Radovan Karanovic’e emanet.

Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu, yeni açılan kız yurduna Filiz Akın’ın ismini verdi

Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu, yeni açılan kız yurduna Filiz Akın’ın ismini verdi

Lavrov, Ukrayna’ya güvenlik garantisi için Rusya’nın şartını açıkladı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Ukrayna’ya yönelik güvenlik garantilerinin Moskova’nın katılımı olmadan “yolun sonu” olacağını söyledi.

Bildirimler art arda: İstanbul’u 3.6 bile korkuttu

İstanbul’un Silivri ilçesi açıklarında 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin derinliğini 8 kilometre olarak belirledi.