Saimbeyli Belediyesinden Çiftçilere Gübre Desteği

Adana Saimbeyli Belediyesi Tarımsal Desteklerine Devam Ediyor

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde Saimbeyli Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik gübre desteği devam ediyor.

Saimbeyli Belediyesi, ilçede tarım faaliyetleriyle uğraşan çiftçilere destek olmaya devam ediyor. Belediye, kiraz ve bağcılıkla uğraşan çiftçilere ücretsiz olarak gübre ve tarım ilacı dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mahmut Dal, üreticilere yönelik desteklerin süreceğini belirtirken, “Çiftçimizin yanındayız. Kiraz bahçeleri ve bağcılıkla uğraşan çiftçilerimize tır dolusu tarım ilacı ve sıvı gübre temin edilerek ücretsiz dağıtım yapıldı. Üretimin, emeğin ve alın terinin yanındayız. Çiftçilerimizin daha verimli bir sezon geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizin her köşesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizler için buradayız, sizler için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. – ADANA

Related Posts

Rekabet Kurumu’ndan Mastercard ve Visa’ya Soruşturma

Rekabet Kurulu, Mastercard ve Visa hakkında yurt dışı işlemlerle ilgili soruşturma başlattı.

Bütçe açığı ilk 6 ayda 1 trilyona yaklaştı: Faiz harcamaları haziranda 275 milyar TL’yi aştı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ”Haziran ayı Merkezi Yönetim Bütçe Gelişmeleri”ni açıkladı. Haziranda 330 milyar liranın üzerinde verilen bütçe açığı Ocak-Haziran döneminde ise 1 trilyon liraya yaklaştı. Faiz giderleri ise dikkat çekti. Son bir ayda faiz giderleri 275 milyar TL’yi aştı.

Petrolde zayıf seyir

Petrol fiyatları haftanın ikinci işlem gününde zayıf seyrediyor. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 68,71 dolardan işlem görüyor.

Saadet Partisi Lideri Arıkan, fındık bahçesinden iktidara seslendi: Trabzonlu hemşerim emek veriyor ama nimetini Hamburg’daki fındık lobileri yiyor!

Saadet Partisi Lideri Arıkan, fındık bahçesinden iktidara seslendi: Trabzonlu hemşerim emek veriyor ama nimetini Hamburg’daki fındık lobileri yiyor!

Haziranda otomotiv üretimi arttı, otomobil üretimi düştü

Haziran ayında Türkiye’nin toplam otomotiv üretimi geçen yıla göre yüzde 7,8 artarken, otomobil üretimi yüzde 7,1 azaldı.

Zirai don vurdu kiraz yemeden bitti

Nisan ayında yaşanan kar yağışı ve soğuk havanın vurduğu kiraz ağaçlarında verim ülke genelinde yüzde 70-80 oranında azaldı. Son hasadın yapıldığı kirazda iç piyasada kiraz mevsimi geçerken hala evlere kiraz girmedi; ihracata da gönderilecek ürün kalmadı.