Ömer Çelik’ten Özgür Özel’e tepki: Siyasi yalan kampanyası

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Lideri Özel’e Yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine cevap verdi.

“Partisiyle İlgili İddiaların Hiçbirine Cevap Verememiştir”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, İstanbul’da meydana gelen depremler nedeniyle halkın yanında olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu süreci liderlikle yönettiğini vurgulayan Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi ve toplumsal yaşamı olumsuz etkileyen söylemlerini gündemlerine almadıklarını ancak artık cevap verme gereği duyduklarını ifade etti.

“Bir Siyasi Yalan Kampanyası”

Çelik, Özgür Özel’in yargısal süreçlerle Cumhurbaşkanı’na yönelik iddialara cevap vermediğini ve sürekli iftira attığını belirtti. Özel’in Cumhurbaşkanı’nı dış odaklardan icazet almakla suçlamasını ise siyasi yalan ve acizlik olarak nitelendirdi. Ayrıca, Özel’in Türkiye’nin meseleleri ve siyasi tarih konusundaki bilgisizliğini vurgulayarak, cümlelerini ciddiye alan kimsenin olmadığını söyledi.

“CHP için Temel Sorun”

Özgür Özel’in Gazze ve Filistin davaları konusundaki hassasiyeti sorgulamasını siyasi cehaletin zirvesi olarak nitelendiren Çelik, CHP’nin siyaset karşıtı bir parti haline geldiğini söyledi. Parti için en temel problem olarak bu durumu gösterdi.

Related Posts

Başakşehir’de eşini bıçaklayarak öldürdü

Başakşehir’de bir kişi eşini bıçaklayarak öldürdü. Zanlı gözaltına alındı.

Çukurca’da Kayıp 14 Yaşındaki Rojda’nın Aramaları Devam Ediyor

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’dan beri kayıp olan Rojda Asmin Ediş için arama çalışmaları sürüyor.

Beşiktaş’ta Shakhtar maçı öncesi sakatlık!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde oynayacağı Shakhtar maçı öncesi sakatlık açıklaması yayımladı.

Çalıntı Motosiklet Yakalandı

Aydın’da durdurulan motosikletin 1 yıldır çalıntı olduğu belirlendi, sürücüye işlem yapıldı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Yavuz Selim ile Anlaştı

Ayvalıkgücü Belediyespor, Yavuz Selim Taşer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziemir’de Üst Geçit Projesinde Bekleyiş Eleştirildi

AK Parti Gaziemir Meclis Üyesi Nail Kocabaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan üst geçidin hala ihaleye çıkmamasını eleştirerek, can güvenliği açısından acil adım atılması gerektiğini belirtti.