Niğde’de Okul Güvenliği Toplantısı

Niğde’de okul güvenliği toplantısı Vali Vekili Resul Özdemir başkanlığında yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde okullarda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servisleri, uyuşturucu ile mücadele, trafik ve sağlık gibi konular görüşüldü.

Sunumların ardından, okul aile birliği başkanlarının soru ve görüşlerinin alındığı toplantıya, Niğde Belediye Başkan Vekili Muharrem Çifcibaşı, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Related Posts

Türklerin de gözde ülkesiydi! Avustralya’dan vatandaşlarına uyarı: Bomba tehlikesi var, uzak durun!

Tayland tatili hayal ederken bomba alarmıyla karşılaşmak… kulağa pek hoş gelmese de Avustralya Dışişleri Bakanlığı tam da bu yüzden alarma geçti.

ABD’de sel felaketi: Teksas’ta ölü sayısı 24’e çıktı

ABD’nin Teksas eyaletinde dün başlayan sel felaketinde yetkililerin yaptığı son açıklamaya göre 24 kişi hayatını kaybetti. Yaz kampında bulunan 23 öğrenciden ise haber alınamıyor. Sel felaketinin yaşandığı bölgenin şerifi tarafından yapılan …

ABD’de sel felaket: En az 13 ölü, kamp yapan 20 çocuktan haber alınamıyor

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 13 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Görüntü Türkiye’den: Deniz 3 renge büründü

Samsun’un Atakum ilçesi açıklarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’in rengini değiştirdi.

Yangının sorumlusu vergi yüzsüzü çıktı!

İzmir Valisi Süleyman Elban, yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığını açıklamış, GDZ Elektrik ise “Somut bir bulgu bulunmamaktadır” diyerek iddiayı reddetmişti. Son olarak şirketin son 4 yıldır vergi vermediği ortaya çıktı.

Sosyal medya ünlüsünden skandal paylaşım: Alevlerin önünde poz verdi, sosyal medya birbirine girdi

Türkiye’de devam eden orman yangınlarıyla mücadele sürerken, bir sosyal medya fenomeninin yangın alanı önünde poz vermesi büyük tepki çekti. Fenomenin açıklamaları ise tepkileri daha da artırdı.