Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

Rubio’dan Şam’a Süveyda Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Şam yönetimini Suriye’nin Süveyda ilindeki çatışmaları durdurmaya davet etti.

Fransız şarkıcıdan Filistin’e destek… Başına kefiye bağladı

Fransa’da düzenlenen Vieilles Charrues şarkı festivalinde Fransız şarkıcı Solann, Filistin ile dayanışma amacıyla başına kefiye bağlarak sahneye çıktı.

Gazze’deki hasta çocukları tahliye etmeyen İngiltere’ye dava

İsrail’in saldırısı altındaki Gazze’de sağlık durumu kritik olan üç çocuğu temsil eden hukuk firması, çocukları tahliye etmeyen İngiltere hükümetine karşı yasal işlem başlatılması için harekete geçti.

Aksaray’da düğün konvoyunda feci kaza! 2 kişi ağır yaralı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Vietnam’da Tekne Faciası: 27 Ölü

Halong Körfezi’nde fırtına nedeniyle alabora olan teknede 27 kişi hayatını kaybetti.

Yunusemre’de Genç Kadın Ölü Bulundu

17 yaşındaki Afgan kadın H.A., evinde hareketsiz bulundu. Polis, kocasını arıyor.