Motorola Razr 60 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri

Motorola’nın Yeni Katlanabilir Telefon Modelleri: Razr 60 ve Razr 60 Ultra

Motorola, son zamanlarda tanıttığı iki yeni katlanabilir telefon modeli olan Razr 60 ve Razr 60 Ultra ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yeni cihazlar, donanım ve tasarım açısından önemli güncellemelerle birlikte geliyor. Hem yüksek performans sunmaları hem de gelişmiş ekran teknolojileri ile dikkat çeken bu telefonlar, yapay zeka destekli kamera sistemleriyle de kullanıcıları memnun etmeyi hedefliyor.

Motorola Razr 60 Serisi Resmen Duyuruldu

Razr 60 Ultra, Motorola’nın bu serideki üst modeli olarak karşımıza çıkıyor. Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Elite’e sahip olan bu telefon, 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 4.1 depolama alanı ile güçlendirilmiş durumda. 7 inç boyutundaki LTPO pOLED ana ekranı, 165 Hz yenileme hızı ve 4000 nit tepe parlaklık değeriyle dikkat çekiyor, ileri seviye bir görüntü deneyimi sunuyor.

Kapak ekranı ise 4 inç büyüklüğünde ve yine 165 Hz yenileme hızına sahip. 3000 nite kadar parlaklık sunan ekran, Gorilla Glass Ceramic ile korunuyor. 50 MP sensörlere sahip olan kamera sistemi, ana, ultra geniş ve ön kamera kombinasyonu ile donatılmış durumda. Dolby Vision video kaydı ve Dolby Atmos ses desteği, multimedya deneyimini üst seviyelere taşıyor. Bu telefonun 4700 mAh batarya kapasitesi bulunuyor ve 68 W hızlı şarj, 30 W kablosuz şarj ve ters şarj özelliklerine sahip.

Razr 60 ise serinin temel modeli olarak karşımıza çıkıyor. MediaTek Dimensity 7400X işlemcisiyle güçlendirilen bu telefon, 8 GB LPDDR4X RAM ve 256 GB UFS 2.2 depolama alanı sunuyor. 6,96 inçlik FHD+ pOLED LTPO ekranı, 120 Hz yenileme hızı ve 3000 nit parlaklık değeri ile dikkat çekiyor. Ayrıca 3,63 inç büyüklüğündeki kapak ekranı da 90 Hz tazeleme hızıyla geliyor.

Her iki model de IP48 sertifikalı toz ve suya dayanıklılık özelliğine sahip. Fiyat olarak Razr 60 Ultra 1.300 dolar iken, Razr 60 modeli 700 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Related Posts

Turkcell ve BOTAŞ’tan 15 yıllık stratejik anlaşma

Turkcell Superonline, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından açılan “BOTAŞ Fiber Optik Kablo Altyapısındaki Elyafların Kiraya Verilmesi” ihalesini almaya hak kazandı.

Zuckerberg’den TikTok itirafı: Bizi fena geçti

Meta’nın tepe yöneticileri, Facebook ve Instagram’ın artık sosyal medyada öncü değil, yarışa sonradan katılan “rakip” konumunda olduğunu kabul ediyor. ABD Federal Ticaret Komisyonu’nun (FTC) Meta’ya karşı açtığı antitröst davasında ortaya çıkan yeni belgeler, şirketin TikTok karşısındaki zor durumunu gözler önüne serdi.

Araştırma sonuçları yayımlandı: Bebeklerin ilk adımında genetik ve çevre etkisi

Yeni bir araştırma, bebeklerin ilk adımlarını ne zaman attığının sadece çevresel koşullara değil, aynı zamanda genetik mirasa da bağlı olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre bebeklerin 9 ila 15 ay arasında yürümeye başlamasında hem genetik hem çevresel etkenler birlikte rol oynuyor.

Dünya İnsansı Robot Oyunları, Pekin’de düzenlenecek

Çin’in ev sahipliğinde düzenlenecek 2025 Dünya İnsansı Robot Oyunları’nın ağustos ayında Pekin’de düzenleneceği bildirildi.

Curlingde 1. Lig’e yükselen ekipler belli oldu

Curlingde 2024-25 sezonu 2. Lig final müsabakaları tamamlandı.

YouTube, mini oynatıcı tasarımını değiştiriyor!

YouTube, Android uygulamasındaki mini oynatıcı arayüzünü bir kez daha yeniliyor. Geçtiğimiz yıl yaptığı değişiklikle daha büyük ve işlevsel bir mini oynatıcı sunan platform, aldığı yoğun eleştiriler sonrasında, bu tasarımı geri çekiyor ve daha sade …