Keşan beyaza büründü

Keşan’da Meteoroloji Uyarısı Sonrası Kar Yağışı

Meteoroloji’nin Marmara Bölgesi için yaptığı uyarının ardından, gece saatlerinde Keşan’da yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Bu durum, şehri beyaz bir örtüyle kapladı.

Bu görüntülerle birlikte, araçların üzeri, çatılar ve yerler beyaz örtüyle kaplandı. Kartpostallık manzaralar ortaya çıktı.

Hava sıcaklığının 1 derece olduğu ilçede, karayolları ve belediye ekipleri de olası olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

Polis ekipleri, olası kazalara karşı denetimlerini arttırdı. Kar yağışının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Related Posts

Adalet Bakanı Tunç: Anayasa değişikliğinin Terörsüz Türkiye ile ilgisi yok

Adalet Bakanı Tunç: Anayasa değişikliğinin Terörsüz Türkiye ile ilgisi yok

‘Birinciyiz’ diyen Erdoğan’a son ankette soğuk duş

Piar Araştırma’nın son anketinde partisinin ‘birinci’, CHP’nin ‘ikinci’ olduğunu öne süren Erdoğan’ı üzecek sonuç çıktı. Buna göre, CHP yüzde 32,5 oy alırken AKP ise yüzde 30,2’de kaldı; dört partinin barajı geçtiği ankette Zafer Partisi’nin oranı da dikkat çekti.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Diplomasiyi güçlendirerek savaşın tekrarlanmasının önüne geçmeye çalışıyoruz

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, diplomasiyi güçlendirerek savaş ve çatışmanın tekrarlanmasının önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi

ABD’deki orman yangını 1 günde 20 kat büyüdü

ABD’nin Arizona eyaletindeki orman yangınının 24 saat içinde yaklaşık 20 kat büyüdüğü bildirildi.

CHP’li Başarır: Erdoğan  her şeyi söylüyor ama adaletten bahsetmiyor

CHP Grup Başkanvekili Başarır, “Bugün Cumhurbaşkanı çıkıp açıklama yapıyor her şeyi söylüyor ama adaletten bahsetmiyor” dedi.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.