Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, 20.00’da gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürtünerek durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma, kaza yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatabilen diğer yolcular, farklı bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceklerini açıkladı.

Related Posts

Sele kapılan otomobilin içindeki kadın 150 metre sürüklendi

Erzurum Oltu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularına kapılan araçta bulunan kadın yaklaşık 150 metre sürüklendi. Eşi ise son anda kurtuldu.

CHP kurultayı davası: Mahkeme, AYM’ye başvurdu

CHP Kurultayı davasında görevli mahkeme tartışması AYM’ye taşındı. Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CMK’deki ilgili maddenin “Anayasa’ya aykırı olduğunu” belirterek yüksek mahkemeye başvurdu.

Antalya’da kan ve kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Topluluğu, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) ile Türk Kızılayı işbirliğinde, kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Mardin’de Miras İçin Bombalı Cinayet Girişimi

Mardin’de miras kavgası yüzünden babasını bombayla öldürmeye teşebbüs eden 4 sanığa 29 yıl hapis isteniyor.

Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Kayseri’de ERVA Spor Okulu’nun 56.’sı Açıldı

Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Spor Okulları’nın 56.’sı olan Çetin Şen ERVA Spor Okulu düzenlenen törenle açıldı. Törende Kayseri Valisi ve Kocasinan Belediye Başkanı konuşarak spor okullarının önemine değindiler.