İstanbul’da 74 bin kişi depremin ardından okullarda barındı

Depremin Ardından Açılan Okullarda Barınma ve Sıcak Yemek Hizmeti

İstanbul Belediye Başkanı Yentür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremin ardından açılan okullarda sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi. Yentür, şu ifadeleri kullandı:

“Deprem sonrasında 2 bin 617 okulumuzda kapılarımızı depremzedelere açtık. Toplamda 74 bin 11 vatandaşımıza barınma imkanı sağladık ve 44 bin 247 kişiye sıcak yemek hizmeti sunduk. Bu süreçte eğitim camiamızın tüm çalışanlarına, verdikleri emek, gösterdikleri gayret ve gösterdikleri gönül birliği için teşekkür ediyorum. İstanbul, iyiliğin ve dayanışmanın şehri olarak bir kez daha gösterdiği birlik ve beraberlik ile gurur duyuyoruz.”

Related Posts

Adalet Bakanı Tunç: Anayasa değişikliğinin Terörsüz Türkiye ile ilgisi yok

Adalet Bakanı Tunç: Anayasa değişikliğinin Terörsüz Türkiye ile ilgisi yok

‘Birinciyiz’ diyen Erdoğan’a son ankette soğuk duş

Piar Araştırma’nın son anketinde partisinin ‘birinci’, CHP’nin ‘ikinci’ olduğunu öne süren Erdoğan’ı üzecek sonuç çıktı. Buna göre, CHP yüzde 32,5 oy alırken AKP ise yüzde 30,2’de kaldı; dört partinin barajı geçtiği ankette Zafer Partisi’nin oranı da dikkat çekti.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Diplomasiyi güçlendirerek savaşın tekrarlanmasının önüne geçmeye çalışıyoruz

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, diplomasiyi güçlendirerek savaş ve çatışmanın tekrarlanmasının önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi

ABD’deki orman yangını 1 günde 20 kat büyüdü

ABD’nin Arizona eyaletindeki orman yangınının 24 saat içinde yaklaşık 20 kat büyüdüğü bildirildi.

CHP’li Başarır: Erdoğan  her şeyi söylüyor ama adaletten bahsetmiyor

CHP Grup Başkanvekili Başarır, “Bugün Cumhurbaşkanı çıkıp açıklama yapıyor her şeyi söylüyor ama adaletten bahsetmiyor” dedi.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.