Cem Küçük o iş adamını açıktan hedef gösterdi: Gezi darbeydi, o da bir numarası!

Ayşe Barım Gezi Parkı Eylemleri ve Cem Boyner İddialarıyla Gündemde

Ünlü oyunların menajeri Ayşe Barım, medyada tekelleşme iddialarıyla gündeme geldi. Ancak bu iddialar, geçmişteki Gezi Parkı eylemleriyle ilişkilendirilerek Ayşe Barım’ın tutuklanmasına neden oldu.

Küçük, Cem Boyner’i Hedef Gösterdi

Hükümete yakın isimlerden Cem Küçük, Ayşe Barım’ın tutuklanmasını yeterli bulmadı ve iş adamı Cem Boyner’i hedef gösterdi. Küçük’e göre, Gezi Parkı eylemleri hükümeti yıkmaya yönelik bir girişimdi ve darbe teşebbüsüydü. Küçük, Ayşe Barım’ın ünlüleri organize ettiğini ve Cem Boyner’in şirketinden çalışanları eylem yerlerine taşıdığını iddia etti.

Cem Küçük, bu iddiaların arkasında yatan sebebin Erdoğan’ı devirmek olduğunu belirtti. Aynı zamanda İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in Gezi konusunda başarılı bir iş çıkardığını ve Cem Boyner hakkında adli işlemlerin yapılması gerektiğini savundu.

Cem Küçük sözlerine şöyle devam etti: “Ayşe Barım sanatçıları organize etti, Cem Boyner ise hem çalışanlarını eylem yerlerine taşıdı hem de iş dünyası ve sosyeteyi manipüle etti. Tek amaçları o zamanlar Başbakan olan Erdoğan’ı devirmekti. Gezi başarılı olsaydı, Erdoğan’a Menderes gibi davranacaklardı. Dolmabahçe’de Erdoğan’ın ofisini bastılar. Bu, gerçekten iğrenç bir durumdu Gezi!”

Related Posts

4 yılda 1310 kadın öldürüldü

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrıldığı 1 Temmuz 2021’den bu yana bin 310 kadın cinayeti işlendi. 982 kadın şüpheli şekilde öldü. Aile yılı 2025’in ilk 6 ayında ise öldürülen kadın sayısı 90.

Tuncer Bakırhan’dan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Bu akıl tutulmasına son verilmeli!’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Bakırhan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşecek görüşmeye ilişkin, “Sayın Erdoğan ile yapacağımız görüşme ile herkesi kapsayan demokrasi, hukuk ve iç barışı sağlayacak bir yol haritasının çıkmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bakırhan, İzmir’de CHP’ye yönelik düzenlenen operasyonlara tepki göstererek, “Eğer bir şeyiniz varsa sandıkta bunun hesabını görürsünüz. Bu akıl tutulmasına son verilmeli” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da bazı metro durakları kapatıldı!

İstanbul Valiliği Taksim ve Şişhane ve Taksim-Kabataş Füniküler hattının yolcu alımınına kapattı.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

‘Kurultay davası’ ertelendi… CHP’den ilk açıklama: ‘Şizofrenik bir dilekçeyle dava açılıyor, hemen reddedilmeliydi!’

Son dakika haberi… CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi. Gelişmenin ardından kameralar karşısına geçen CHP’li Ali Mahir Başarır, “Biz Türkiye’nin gündemi ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu dava hemen reddedilmeliydi” dedi.

CHP’li Bağcıoğlu’ndan orman yangınları açıklaması

Yaz ayının etkisini göstermesiyle beraber, yurt genelinde etkili olan yangınlara ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili bir şekilde sistemin içine entegre edilmelidir. Bu sayede sorumlulukların netleştiği, inisiyatifin kaybolmadığı, daha güçlü bir müdahale mekanizması oluşturulabilir” dedi.