Cate Blanchett’e Squid Game dizisi mi geliyor

Güney Kore dizisi ‘Squid Game’in final bölümündeki şaşırtıcı sahnede Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, sürpriz bir giriş yapmıştı. Final sahnesinde, oyunlara katılımcı seçen kişi, Los Angeles şehir merkezindeki bir ara sokakta görülüyordu. Yanında ise yeni bir yüz olarak şık bir takım elbise giymiş Cate Blanchett vardı ve elindeki ‘ddakji’ adlı oyun kartlarını katılımcı adaylarına uzatıyordu.

Tıpkı birinci sezonda tokat atan oyuncu seçici gibi Blanchett de sürekli tokat atarken görülüyordu. Bu sahne, seyircilerin kafasında tek bir soru bıraktı: Bu, Blanchett’in dizinin geleceğinde yeniden rol alacağı anlamına mı geliyordu?

Cate Blanchett, kısa bir rolle konuk oyuncu olarak yer aldığı Squid Game’de yeniden rol alıp almayacağı hakkında konuştu. Variety’ye açıklama yapan Avustralyalı oyuncu, teklifin tamamen beklenmedik bir şekilde geldiğini anlatırken; “Los Angeles’ta her yerde çekim yaptıkları için herkesin haberdar olduğu bir durumdu. Bir anda böyle bir teklif geldi. Kendi takımımı getirmem söylendi” dedi.

Dizide oynanan Güney Kore oyununun kurallarını hızlıca öğrenmesi gerektiğini belirten Cate Blanchett, “Dört-beş farklı çekim planı vardı. Her sahnede neye ihtiyaçları olduğunu biliyorlardı ve bana sahneler tek tek verildi. Ama bu, en gizemli işlerden biriydi” şeklinde konuştu.

İngilizce olarak çekilecek ‘Squid Game’de oynamak isteyip istemediği sorulan haberturk.com’un haberine göre Cate Blanchett; “Her şeye çılgınca açığım. Böylesine güzel, büyülü bir şekilde yaratılmış bir dünyada kesinlikle olurum. Onlar harika bir dünyanın yaratıcıları ve bu seri ortalığı yakıp yıktı. Dünyada ulaşmadıkları tek bir köşe bile kaldığını sanmıyorum” dedi.

Yeniden çekilecek İngilizce versiyonunu David Fincher’ın çekeceğine dair söylentiler hakkında; “David ile tekrar çalışmayı çok isterim. Çok uzun zaman oldu ama hayır, sizden daha fazla bir şey bilmiyorum. Utangaçlık etmiyorum. Gerçekten bilmiyorum” dedi.

Related Posts

Nevşehir’deki örtü yangını kontrol altında

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde örtü yangını çıktı. Alevler, ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Şener Üşümezsoy Manisa’yı uyardı: En rahat uyuyacağı şehri açıkladı

Balıkesir Sındırgı’daki 6.1’lik depremi önceden öngören Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, İstanbul’da büyük deprem beklentisine katılmadığını söyleyerek “100 yıl kırılmaz görünüyor” dedi. Üşümezsoy Manisa’ya ise dikkat çekti.

Gazze’de yetersiz beslenme nedeniyle 30 yaşındaki Filistinli hayatını kaybetti

Milli takım doktorundan acı haber… Yatak odasında serumlu sır ölüm

İstanbul’da Acil Tıp Uzmanı Dr. Sedanur Bağdigen evinde, kolunda serum takılı halde ölü bulundu. Geçmişte Kadın Basketbol Milli Takımı’nda görev yapan doktorun sır ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Nemrut Kalderası’nda Güvenlik Denetimleri

Nemrut Kalderası, doğa tutkunları için koruma altına alınıyor ve güvenlik denetimleri yapılıyor.

İstanbullular dikkat! 5 ilçede yüzme yasağı

İstanbul’un Karadeniz’e kıyısı olan 5 ilçesinde denize girmek yasaklandı.