Biga’da Bandrolsüz Tütün Operasyonu: 327 Kilogram Ele Geçirildi
Çanakkale’nin Biga ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 327 kilogram kıyılmış bandrolsüz tütün ele geçirildi.
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından insan sağlığını tehlikeye atan kaçak sigara ve açık bandrolsüz tütün ticaretine yönelik yapılan çalışmalarda, Çan ilçesinden Biga’ya toptan açık tütün satışı yapacağı belirlenen M.K. ve ev ile iş yerlerinde kaçak tütün imalatı yapan H.Ç., R.Ç., İ.Ç. ve A.G. isimli şahıslar tespit edildi. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 327,05 kilogram kıyılmış bandrolsüz tütün, 188 kutu tütün ile doldurulmuş makaron, 568 paket dolu sigara paketi, 36 kutu bandrolsüz boş makaron, 500 adet bandrolsüz sigara paketi, 3 otomatik sigara sarma makinesi ve 1 kompresör ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler M.K., H.Ç., A.G. ve İ.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon Çanakkale’de gerçekleştirildi.
More Stories
FAO: Küresel gıda fiyatları şubatta yüzde 1,6 arttı
Trabzon’da Elektrikli Araç Dönüşümü İçin Önemli Proje
Motorine indirim geldi, tabela değişecek; işte güncel fiyatlar