Konya’da Başkan Altay’dan uluslararası liselilere ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Öğrencilerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretlerine devam ederek öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, burada uluslararası öğrenciler ve öğretmenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Altay, gençlerin ülkenin yarınları olduğunu vurgulayarak, Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin gençler için son derece önemli bir okul olduğunu belirtti. Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Konya’da bulunmanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah buradan güzel hatıralarla ayrılır, güzel eğitimler alırsınız ve ileride kendi ülkeniz ve İslam alemi için önemli işler yaparsınız. Sizleri desteklemek için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Ayrıca Konya, ilim ve bilimle uğraşan insanların uğrak noktasıdır. Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi de bu misyonun en önemli temsilcisidir. Lütfen gittiğiniz her yerde Konya’yı ve bizi unutmayın.” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul’da bazı metro durakları kapatıldı!

İstanbul Valiliği Taksim ve Şişhane ve Taksim-Kabataş Füniküler hattının yolcu alımınına kapattı.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

‘Kurultay davası’ ertelendi… CHP’den ilk açıklama: ‘Şizofrenik bir dilekçeyle dava açılıyor, hemen reddedilmeliydi!’

Son dakika haberi… CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi. Gelişmenin ardından kameralar karşısına geçen CHP’li Ali Mahir Başarır, “Biz Türkiye’nin gündemi ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu dava hemen reddedilmeliydi” dedi.

CHP’li Bağcıoğlu’ndan orman yangınları açıklaması

Yaz ayının etkisini göstermesiyle beraber, yurt genelinde etkili olan yangınlara ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili bir şekilde sistemin içine entegre edilmelidir. Bu sayede sorumlulukların netleştiği, inisiyatifin kaybolmadığı, daha güçlü bir müdahale mekanizması oluşturulabilir” dedi.

Cemil Tugay’dan kurultay mesajı: ‘Siyasi Partiler Kanunu açık’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ve 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davaya ilişkin, “Siyasi Partiler Kanunu açıktır, seçim mevzuatı ortadadır. Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir” ifadelerini kullandı.

AKP’li eski başkandan ‘sanayi’ eleştirisi… Sanayi büyük darbe yiyor

2009-2014 yılları arasında Gaziantep Özel İdaresi AKP Meclis Başkanlığı görevini yürüten Menderes Karaduman, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Karaduman, “300-400 işçi çalıştıran sanayici bile isyan ediyor. Ben bu kadar istihdam sağlarken, öbürü sanayideki dükkândan benden çok kazanıyor diyerek şevklerini kaybediyorlar. Kısacası Gaziantep OSB kan kaybediyor” dedi.