Engin Altan Düzyatan: Hindistan’da 300 milyon Müslüman yaşıyorsa 295 milyonu beni tanıyor

Engin Altan Düzyatan: “Hindistan’da Binlerce Müslüman Beni Tanıyor”

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, katıldığı bir televizyon programında Türk dizilerinin Hindistan’da büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, “Hindistan’da 300 milyon Müslüman yaşıyorsa 295 milyonu beni tanıyordur” şeklinde konuştu.

Saba Tümer‘in programına konuk olan Düzyatan, Türk dizilerinin dünya genelinde ilgi gördüğünü ve özellikle Hindistan ve Pakistan’da oldukça tanındığını belirtti.

Diriliş Ertuğrul dizisinin özellikle büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edildiğini ifade eden ünlü oyuncu, Türk dizilerinin yurtdışında da büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevildiğini söyledi.

Related Posts

Kaz ciğeriyle 14 Şubat

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’nin lezzet noktalarından biri olan Ceres Restoran, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan eşsiz bir menü ile misafirlerini ağırlıyor.

‘Barda’ perde açtı

2007 yılında beyazperdede izleyiciyle buluşan Serdar Akar imzalı ‘Barda’ filminin tiyatro uyarlaması, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen prömiyerle izleyiciyle buluştu.

D-Smart 18 yaşında! Seyircilere doğum günü sürprizi

Bundan tam 18 yıl önce her yaş grubundan izleyiciye kaliteli içerikler sunmak üzere yola çıktı. Sinemadan diziye, spordan, belgesele, çizgi içeriklerden müziğe kadar hayatın her alanında yüzlerce kanalı evlere taşıdı.

Masterchef Beyza Huri Aydın ilk kez paylaştı! Adının nereden geldiği belli oldu

Masterchef Türkiye 2024’te yarışan Beyza Huri Aydın, yarışmayı 5. olarak bitirmişti. Yarışma sonrası sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Beyza’nın son fotoğrafı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Ceren Karakoç’tan yürek burkan açıklamalar! ‘Çocukluğum annesiz geçti’

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Nursema’ karakterini canlandıran oyuncu Ceren Karakoç, dizideki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarındaki programına konuk oldu. Ünlü isim, hayatına dair bilinmeyenleri ilk kez açıkladı.

‘Bela mı arıyoruz?’

Teoman (57), Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.