CHP lideri Özgür Özel: İmamoğlu’nun diplomasıyla ilgili iptal kararı yok hükmündedir. İdari yargıdan döneceğine inanıyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İmamoğlu’nun Diploması İptal Edilemez!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Özel, “İmamoğlu’nun diplomasıyla ilgili alınan iptal kararı hukuken geçerli değildir. Bu kararın idari yargıdan döneceğine olan inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili detaylar en kısa sürede paylaşılacaktır.

Related Posts

Özgür Çelik’e 15 yıl 6 ay hapis talebi! 26 kişiye iddianame hazırlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve il/ilçe yöneticileri hakkında 15,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

AB’den Ukrayna’ya 1 milyar euro kredi

AB’den Ukrayna’ya 1 milyar euro kredi

Vatikan’da yapılan ikinci ve üçüncü tur oylamada Papa seçilemedi

Konklav’a öğleden sonraki oylamalarla devam edilecek

Zelenski sokağa indi: ‘Ya Rusya değişecek ya dünya’

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Her işgalci eninde sonunda topraklarımızı terk edecektir. Yaşam, her zaman geri döner” dedi.

Hindistan ordusu: Pakistan dün gece sınır hattı boyunca topçu ateşini sürdürdü

Hindistan ordusu, Pakistan ordusunun dün gece iki ülke arasındaki fiili sınır Kontrol Hattı’nda (LoC) hafif silah ve topçu ateşini sürdürdüğünü bildirdi.

Bakan Tunç’tan ‘hukuk güvenliği’ açıklaması

Bakan Tunç, “Demokrasisi olmayan ülkeler hukuk güvenliğinde Türkiye’nin üstünde gösterilemez” dedi.