AK Parti 8. Olağan Kongresi’ne Doğru

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, 23 Şubat Pazar günü yapılacak AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, düzenlediği basın toplantısında, kongrenin “Adında AK, Işığında İstikbal” mottosuyla düzenleneceğini duyurdu.

Göktürk, 12 Ekim 2024’te ilçe kongreleriyle başlayan sürecin, 7 Şubat 2025’teki İstanbul Kongresi ile sona erdiğini ve 8. Büyük Olağan Kongre için gün saydıklarını kaydetti.

İl ve ilçe kongrelerinde büyük bir heyecan yaşadıklarını ifade eden Göktürk, “Hizmetin önüne koyulacak her türlü engel ve zorluğa göğüs gerecek iradeye sahip olan yol arkadaşlarımızın dayanışmasını, azim ve kararlılığını gördük. Zira bizi her daim güçlü kılan ve diğer siyasi partilerden ayrıştıran en önemli farkımız da hiç kuşkusuz bu hasletlerimizdir.” dedi.

Göktürk, kadrolarda değişimler yaşandığını ve teşkilat içinde “eski” ile “yeni” ayrımı olmadığını belirterek, kongre çalışmaları başladığı andan itibaren ilçe başkanlıklarında yüzde 65, il başkanlıklarında ise yüzde 75 oranında değişim yaşandığını vurguladı.

Ömer Faruk Göktürk, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, herkesi davet etti.

Açıklamada, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Deniz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer de hazır bulundu.

Related Posts

İsrail bağlantılı gemi trafiğine kısıtlama

Türkiye, İsrail bağlantılı gemi trafiğini kısıtladı. Acenta ve liman başkanlıklarına talimat verildi. Türkiye’deki liman başkanlıkları, İsrail’e giden veya gidebilecek yabancı gemiler için yeni bir uygulama başlatıyor. Limanı ziyaret eden gemilerden, İsrail’e askeri yük taşımadıklarını ve gemi işletmecisinin İsrail ile bağlantılı olmadığını beyan eden resmi belge istenecek.

İmamoğlu’na açıkça soruldu: Mansur Yavaş aday olursa destek verir misiniz?

Mansur Yavaş’ın olası cumhurbaşkanı adaylığı için değerlendirmelerde bulunan ve destekleyip desteklemeyeceği konusuna değinen Ekrem İmamoğlu, “Biz bu adaylığı hiçbir zaman şahsi görmedik. Hedefimiz aynıdır, gerisi teferruattır” dedi.

Maribor, Tuğberk Tanrıvermiş ile Ayrıldı

Maribor, teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş ile yollarını ayırdı, takım Radovan Karanovic’e emanet.

Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu, yeni açılan kız yurduna Filiz Akın’ın ismini verdi

Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu, yeni açılan kız yurduna Filiz Akın’ın ismini verdi

Lavrov, Ukrayna’ya güvenlik garantisi için Rusya’nın şartını açıkladı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Ukrayna’ya yönelik güvenlik garantilerinin Moskova’nın katılımı olmadan “yolun sonu” olacağını söyledi.

Bildirimler art arda: İstanbul’u 3.6 bile korkuttu

İstanbul’un Silivri ilçesi açıklarında 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin derinliğini 8 kilometre olarak belirledi.