Bitlis’te kardan kapanan 219 köy yolundan 170’i ulaşıma açıldı

Kentte dün etkili olan kar yağışı nedeniyle 219 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine ait 10 ayrı şantiyedeki 75 iş makinesi ve 80 personel kapalı olan yolların açılması için çalışma başlattı.

Kar yağışı sonrası ana arterlerde Karayolları ekipleri, mahalle aralarında da Bitlis Belediyesi’ne ait iş makineleri yol açma ve genişletme çalışması yürüttü. Yapılan çalışmalar ile 219 köy yolundan 170’i yeniden ulaşıma açıldı.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Ümit Kurtkan, kapalı olan 49 köy yolunun da en kısa sürede yeniden ulaşıma açılacağını bildirdi. Yetkilileri kar yağışı sonrası yollarda oluşacak buzlanmalara karşı da sürücüleri uyardı.

Related Posts

Tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir erkek, gece saatlerinde caddede tartıştığı kadına tokat attı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Trump’tan özel istek Erdoğan’dan talep etti: ‘Bir tek sizin sözünüzü dinler’

Trump, Rusya-Ukrayna savaşının bitirilmesi için Erdoğan’dan yardım istedi. Bölge ülkelerinin liderleri ise, Erdoğan’ın Trump üzerindeki etkisini kullanmasını isteyerek, “Trump’ın sözünü dinleyeceği tek Müslüman lider sizsiniz” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB toplantısına katılıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Varşova’da AB Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında düzenlenecek oturuma katılacak.

İran’da 5 büyüklüğünde deprem

İran’ın kuzeyindeki Simnan eyaletine bağlı Zeman Abad kentinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kırmızı bültende aranıyorlardı: İki firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol-Europol Daire Başkanlığı koordinasyonuyla yürütülen operasyon kapsamında, kırmızı bültenle aranan iki kişinin Gürcistan’da yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini duyurdu.

Şile’de felaketi yaşayan işçi göçük altından kurtarıldı

Şile’de İSKİ ekiplerinin caddede yürüttüğü alt yapı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir