Kırşehir’de 11 Kaçak Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı

Kırşehir’de Yakalanan Afganistan Uyruklu Kaçak Göçmen ve Organizatör

Kırşehir’de yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan 11 Afganistan vatandaşı kaçak göçmen ile bir organizatör güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Kırşehir Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak göçmenleri yakalamak için ortak bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında kaçakçılık şüphesiyle takip edilen E.T. yönetimindeki bir TIR durduruldu. Yapılan aramada araçta Afganistanlı 11 kaçak göçmen bulundu. Göçmenler, işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilirken, organizatör E.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Özgür Özel’den ‘soruşturma’ açıklaması: ‘Hiç olmazsa kendisini o Akın’a ezdirmemiş’

CHP lideri Özgür Özel, hakkında açılan soruşturmaya ilişkin “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı çok iyi yapmış. Hiç olmazsa kendisini o Akın’a ezdirmemiş. Hakkımda bir tazminat davası açmış. Vaktiyle Hulusi Akar da açmıştı onu da kazandık” ifadelerini kullandı.

TSK’dan atılan Atatürkçü teğmenlere Genelkurmay’dan ‘yok artık’ dedirten yasak

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyerek kılıç çattıkları gerekçesiyle TSK’dan ihraç edilen 5 teğmene Genelkurmay’dan yeni yasaklar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren Gazi Üsteğmen Av. Serdar Öztürk, düğününe evladı gibi gördüğü 5 teğmeni de davet etti. Düğün öncesi davetli listesini isteyen Genelkurmay, ihraç edilen teğmenlerin düğüne katılmasını yasakladı.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim birimini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Çanakalle’de orman alanında yangın

Çanakkale’de bozuk orman alanında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’da yaşamını yitiren 95 yaşındaki Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.