Berberde tıraş olurken tabancayla öldürüldü

Şanlıurfa’da Berberde Tıraş Olurken Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da, Cengiz Topel Mahallesi’nde berber dükkanında tıraş olan 38 yaşındaki Abdulkadir Doğan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Berber dükkanına giren saldırgan, Doğan’a tabancayla ateş ederek kaçtı. Kanlar içinde kalan Doğan için sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde Doğan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi ve cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Related Posts

Rusya’dan askerlik şubesine saldırı: 2 ölü, 11 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın Poltava şehrindeki bir asker alım ofisine insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Feribot battı: 4 ölü, 30 kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Uçakta ortaya çıktı! Tam 60 santimetre u

Melbourne’den Brisbane’e gitmek üzere hazırlanan uçakta yük bölümünde yılan bulunması, uçuşun yaklaşık 2 saat gecikmesine neden oldu.

New York belediye başkanlığı ön seçimini kazanan Mamdani’den Trump’ın ‘sınır dışı edilir’ açıklamasına tepki: Tehditlerine boyun eğmiyorum

New York belediye başkanlığı ön seçimini kazanan Mamdani’den Trump’ın ‘sınır dışı edilir’ açıklamasına tepki: Tehditlerine boyun eğmiyorum

4 yılda 1310 kadın öldürüldü

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrıldığı 1 Temmuz 2021’den bu yana bin 310 kadın cinayeti işlendi. 982 kadın şüpheli şekilde öldü. Aile yılı 2025’in ilk 6 ayında ise öldürülen kadın sayısı 90.

Tuncer Bakırhan’dan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Bu akıl tutulmasına son verilmeli!’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Bakırhan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşecek görüşmeye ilişkin, “Sayın Erdoğan ile yapacağımız görüşme ile herkesi kapsayan demokrasi, hukuk ve iç barışı sağlayacak bir yol haritasının çıkmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bakırhan, İzmir’de CHP’ye yönelik düzenlenen operasyonlara tepki göstererek, “Eğer bir şeyiniz varsa sandıkta bunun hesabını görürsünüz. Bu akıl tutulmasına son verilmeli” ifadelerini kullandı.